fbpx

Kétszer hét az tizennégy

2007 december 14-én született meg az Ispiro Consulting Kft. Ennek tehát tizennégy éve, vagyis immár kétszer is kitöltöttük a kritikus hét esztendőt. Az alapítás óta rengeteg minden történt velünk, ám a lényeg változatlan maradt: hasznosítani tapasztalatainkat, tudásunkat a kommunikáció területén, együtt dolgozni szakmai közösségekkel, folyamatosan tanulni, megérteni, merre is megy a világ és mindezt értékesíteni a piacon.

Korszakok jöttek-mentek, válságok és fellendülések színesítették életünket, örültünk és csalódtunk, de mindvégig élveztük azt, amit csinálunk. Kommunikációval foglalkozunk, aminek szinte a teljes spektrumában tevékenykedtünk már. Szerveztünk reklámkampányt és sajtóeseményt. Készítettünk arculatot és dolgoztunk arculatváltáson. Szerkesztettünk vállalati magazinokat, forgattunk promóciós és reklámfilmet. Végeztünk számtalan kutatást településen, vállalatokban és a piacon. Éjszakákat töltöttünk gyárakban operátorokkal beszélgetve és sok száz órát vállalatok vezetőivel workshopokon, tréningeken. Kerültek ki kommunikációs stratégiák, válságkommunikációs protokollok, és folyamatelemzések kezeink közül, sőt, értékesítési csapat újraszervezése és vezetése is színesítette tapasztalatainkat. Alkottunk elméleteket, kutattuk a vállalati pletyka sajátosságait (ne felejtsük el: ahol nincs információ, ott keletkezik) és rengeteget írtunk, publikáltunk és adtunk elő konferenciákon, hogy véleményünket, ötleteinket, tapasztalatainkat megoszthassuk másokkal is. És mindeközben kiváló kollégákkal dolgoztunk és dolgozunk együtt, akik magas szinten képviselik az Ispiro Consulting szakmaiságát.

Vállalati kommunikációval foglalkozunk, aminek tétje az együttműködés minősége, hatékonysága. Jól tudjuk, hogy ez milyen fontos feltétele a sikeres szervezeti együttműködésnek, ami konkrétan mérhető is. Sőt, a kommunikáció értő kezekben lehet juttatást is.

Nincs más hátra tehát, mint előre! Folytatjuk!

Kapcsolódó bejegyzések