fbpx

Szvetelszky Zsuzsa a 31 sikeres nő között

Örömmel és büszkén tesszük közzé e helyen is, hogy az Ispiro Consulting szenior partnere, Dr. Szvetelszky Zsuzsa szociálpszichológus, pletykakutató is bekerült azon 31 kivételesen sikeres és inspiratív nő közé, akiknek gondolatait a Telekom és a POKET szerkesztette zsebkönyvbe.

Ahogyan a hivatalos kommunikációs anyagban olvasható : „Bár biztos sikerreceptek nincsenek, mások példája mégis rengeteget segíthet az út elején járó fiataloknak. Ez a gondolat hívta életre a Telekom és a POKET együttműködését, annak érdekében, hogy megossza az olvasókkal – elsődlegesen a pályájuk elején járó nőkkel, mellettük pedig minél többekkel – 31 kivételesen inspiratív, alkotó nő gondolatait az indulásról, a próbatételekről, a kitartásról és a sikerről. Sok ismert név, az üzleti és kulturális élet, a média vagy sport területéről, speciális szakmákban való helytállással és teljesítménnyel, sokféle életút szerepel a nőnapon megjelent új POKET zsebkönyvben. A kiadvány címe „Üzeneted érkezett” is arra utal, hogy a színes összeállításban mindenkinek lehetősége van megtalálni azt a meglátást, amelyről úgy érzi, hogy személyesen neki szól.”

Az együttműködés kapcsán Vecsei H. Miklós, a POKET alapítója kiemelte: „A POKET nem csak egy könyvsorozat, hanem egy egymásra figyelő közösség is. Számunkra az odafigyelés többek között azt jelenti, hogy nyitottak vagyunk olyan társadalmi kezdeményezésekre, amelyek értékesebbé, harmonikusabbá teszik az életet. A mi elsődleges felületünk, ahol el tudjuk érni az embereket, a könyv – bízunk benne, hogy ezzel a kötettel hatékonyan hozzá tudunk járulni sok fiatal nő sikeres és önbizalommal teli indulásához”. Az Üzeneted érkezett kiadvány március 8-tól országszerte elérhető a POKET automatákban.

A kötet szerzői:

Axente Vanessa (modell), Czakó Borbála (elnök, HBLF), Pistyur Veronika (alapító, Bridge Budapest), Kemény Zsófi (költő), László Krisztina (újságíró),  Heal Edina (alapító, Egyenlítő Alapítvány), Bombera Krisztina (riporter), Juhász Anna (irodalmár), Winkler Nóra (művészeti szakértő), Fiala Borcsa (főszerkesztő, WMN), Csorba Anita (alapító, Inspirációk Élménystúdió), Németh Franciska (ápoló, kommunikációs tanácsadó), Dr. Vásárhelyi Orsolya (adattudós), Kozma Rita (body positivity aktivista), Friedl Zsuzsanna (Chief People Officer, Magyar Telekom), Szabó Melinda (kereskedelmi vezérigazgató-helyettes, Magyar Telekom), Daria Dodonova (gazdasági vezérigazgató-helyettes, Magyar Telekom), Hegyesiné Orsós Éva (szakmai vezető, HBLF Romaster Alapítvány), Molnár Janka Sára (fizikus), Dr. Zolnay Judit (CEO, Metlife), Al Ghaoui Hesna (riporter), Kende-Hoffher Krisztina (alapító, TMC), Kolonits Klára (operaénekes), Sasvári Anita (pilóta), Gyurkó Szilvia (gyermekjogi szakértő, Hintalovon), Szvetelszky Zsuzsanna (szociápszichológus, Ispiro Consulting), Kováts Adél (igazgató, Radnóti Színház); Cseke Eszter (On The Spot),Pataki Ági (modell, filmproducer), Illés Fanni (paralimpikon), Tomán Szabina (alapító, TOMAN Diet)

A szerzők idézeteiből kisvideó ITT érhető el.

Kapcsolódó bejegyzések