Marketing szolgáltatások

Egy teljes marketing-osztály munkáját látjuk el szolgáltatásként: termékmarketing, értékesítési csatornák menedzsmentje, külső és belső kommunikáció, márkaépítés és karbantartás, arculat menedzsment.

Az elmúlt évek gazdasági viharai jelentősen megtépázták a vállalati struktúrákat. Ezek egyik szenvedő alanya a marketing területe volt, hiszen a napi szintű „takarékosság-menedzsment” érthető módon óvatossá tette a cégeket. Nem véletlen, hogy itt tapasztalható a legnagyobb személyi mozgás, ami nyilván nem kedvez a professzionális marketing-munkának. Marketing Outsource szolgáltatásunk kialakítását az élet alapozta meg: ügyfeleink közül többen komplex marketing menedzsmentre kértek fel bennünket, kiváltva vagy kiegészítve marketing osztályuk működését.
Nagy kedvvel fogadunk minden ilyen megbízást, mert a terep jól ismert számunkra. Évtizedes gyakorlattal rendelkezünk nagyvállalati marketing-szervezetek működtetésében. A Marketing Outsource tartalma természetesen cégenként változó. A komplex, klasszikus felfogástól, kezdve, amely kiterjed a piacfejlesztésre, a termékmenedzsmentre egészen a marketingkommunikáció fókuszú szolgáltatásig széleskörűek a lehetőségek. Megbízóink e konstrukció révén olyan szakértelmet és szakembereket nyernek, amelynek szervezeten belüli kiépítését a legtöbb esetben nem engedhetnék meg.