Hogyan csináljuk?

Kutatási eszközökkel

Az Ispiro Consulting speciális kutató-fejlesztő csapat. Alapelvünk, hogy minden feladatot alapos megismeréssel, feltárással értelmezünk. Ez ad megfelelő kiindulási pontot, és így tudjuk megtartani a kívülálló objektivitását. Kutatói módszereink személyre szabottak és célorientáltak. Tapasztalt kutatóinkkal, kvalitatív és kvantitatív megközelítéssel gyorsan és alaposan mérjük fel a viszonyokat. Egyedülálló statisztikai feldolgozó megoldásaink révén rejtett összefüggéseket is képesek vagyunk azonosítani. Projektjeink minden esetben fejlesztési javaslatokat is tartalmaznak, melyek megvalósításában is részt vállalunk.

Kommunikációs eszközökkel

A kommunikáció különböző területein szereztünk tapasztalatokat, minden szakterületén otthonosan mozgunk. Hiszünk a kommunikáció erejében, mely embereket köt és hangol össze. A megbízói feladatok kommunikációs lefordításában vagyunk igazán eredményesek: a teljes értékláncot átölelő, belső- és külső kommunikációs helyzetek, módszerek, megközelítések és eszközök összehangolásával nyújtunk hozzáadott értéket. A kommunikáció számunkra nem cél, hanem eszközrendszer az üzleti, illetve a megbízói célok eléréséhez

Kreatív eszközökkel

Minden feladatot tiszta lappal indítunk sablonok használata helyett. Ötleteink éppen ezért egyediek, célorientáltak, igazodnak az adott vállalati és környezeti kultúrához, értékrendhez, szokásokhoz. A kreativitás nem csak vizualitás számunkra: módszertanban, megközelítésben, stílusban, vagy éppen kommunikációs eszközben is lehet kreatív lehetőségeket találni.